Onze diensten

Implementatie en integratie

Wij begrijpen dat implementatie-, migratie- en integratieprojecten ingrijpend kunnen worden. Om alles in goede bannen te leiden zorgen we voor acceptatie van nieuwe werkwijzen, de integratie in de bestaande bedrijfsvoering en het behoud van bestaande gegevens.

Consultancy en projecten

Onze consultants hebben jarenlange ervaring en kennen uw markt. Aangevuld met uitgebreide IT-kennis zijn wij uw partner om projecten te laten slagen. Wij weten hoe processen werken en met elkaar samenhangen. Met onze consultants krijgt u de beste ondersteuning en vergroot u de kans op succes.

Services en support

Onze technische consultants zijn verantwoordelijk voor het correct opleveren en perfect laten functioneren van de geleverde oplossingen. Ze zijn lid van het projectteam om zo ook de technische kant van de oplossing niet onbelicht te laten. Onze technische consultants hebben inzicht in uw processen en bijbehorende applicaties. Dit stelt ze in staat om actief mee te denken en ideen aan te dragen.

Oplossingen

BI

Business Intelligence

Om de prestaties van uw bedrijf te kunnen sturen heeft u maximaal inzicht in uw processen nodig. De uitgebreide rapportage mogelijkheden van Business Intelligence geven op ieder gewenst moment een helder overzicht van de actuele stand van zaken.

ERP / CRM

Enterprise Resource Management

Profiteer van de vele voordelen van één gecentraliseerd informatiesysteem in uw organisatie. Gegevens worden éénmalig ingevoerd en zijn vervolgens voor iedere belanghebbende medewerker inzichtelijk.

DMS

Document Management Solutions

Documentbeheer zorgt ervoor dat digitale bestanden systematisch en centraal worden opgeslagen. Documenten worden gestructureerd en zijn daardoor snel te vinden. Zo hoeft u nooit lang te zoeken en heeft u altijd snel toegang tot alle documenten binnen uw organisatie