draagvlak creëren

Implementatie en integratie

Ingericht vanuit de behoeften van de gebruiker

Wij leiden de implementatie in goede banen

Bedrijfssoftware werkt het best wanneer het wordt geïmplementeerd vanuit de behoeften en de wensen van de organisatie en de gebruikers. En wanneer de implementatie en doorvoering in de organisatie in goede banen wordt geleid. Ons uitgangspunt is dan ook het inzetten van een passende en betaalbare oplossing, waarin de criteria van u als klant centraal staan. Stapsgewijs worden veranderingen doorgevoerd door iedere medewerker te betrekken bij het veranderproces. Zo wordt draagvlak gecreëerd. Een vereiste voor een geslaagde implementatie.

Werkwijze

Wij werken volgens de Scrum-methode. Aan de hand van een heldere omschrijving van de huidige en gewenste situatie wordt een stappenplan voorgesteld. Hierin worden duidelijke fasen van het project genoemd met de betreffende milestones. Hierdoor heeft u altijd inzicht in het verloop van het project.

Daarnaast werken wij samen met de Odoo Community Association (OCA). Dit is een internationale online gemeenschap van developers die vrijwillig bijdraagt aan de verrijking van Odoo. Hierdoor worden krachten gebundeld en wordt de kwaliteit van de community code verbeterd. De code die wij voor onze projecten inzetten voldoen aan de richtlijnen van de OCA.

Migratie en integratie

Over integratie wordt niet alleen gesproken voor de integratie in de organisatie. Ook bij de ontwikkeling van op maat gemaakte koppelingen naar interne- en externe gegevensbronnen en reeds bestaande systemen wordt over integratie gesproken. Evenals het beschikbaar stellen van gegevens uit oude systemen.

Uiteindelijk moeten alle gegevensbronnen op de juiste wijze worden geïmplementeerd.

  • Voor het succesvol uitvoeren van een project is een gedegen aanpak erg belangrijk.
  • Met onze kleine projectteams, consultants en ontwikkelaars wordt gezamenlijk de juiste mix van kennis en ervaring  ingebracht.
  • Wij betrekken de toekomstige gebruikers al vroegtijdig in het project.
  • Door de Scrum-methode is er binnen een project vanuit beide kanten controle op de ontwikkeling en implementatie van de software. Vanuit onze kant, maar ook door u als opdrachtgever. Hierdoor sturen wij gezamenlijk het project in de juiste richting.
Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt