Snel en eenvoudig contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch, per e-mail, persoonlijk bij ons op kantoor of door het formulier onder aan deze pagina in te vullen.

Wilt u antwoord op een veelgestelde vraag? Kijk dan rechts bij de veel gestelde vragen of maak gebruik van de zoekfunctionaliteit net onder het hoofdmenu bovenaan deze pagina.

Neobis IT & Management Consultants
+31 (0)15-2191600
info@neobis.nl

Vestiging Rotterdam
Hofhoek 9
3176 PD Poortugaal-Rotterdam

Vestiging Delft
Vlinderweg 2
2623 AX Delft

Vestiging Breda
Ceresstraat 35
4811 CB Breda

 

Vragen die ons vaker gesteld worden

 • Hoe kan het dat er bij jullie geen hoge licentiekosten worden berekend?

  Onze oplossingen worden geleverd op basis van software met een open source licentie. Het staat de gebruiker vrij de software te gebruiken zonder gebonden te zijn aan ingewikkelde licentie structuren.  Om de continuiteit te waarborgen wordt er wel een onderhoudscontract met de softwareleverancier afgesloten.

 • Wanneer is het een goed moment om er een consultant bij te halen

  Zodra u speelt met de gedacht om “eens verder te kijken” kan het verstandig zijn de hulp van een consultant erbij te betrekken. Al in een zeer vroeg stadium van uw project werken onze consultants met u samen om te onderzoeken en begrijpen wat uw behoeften en verwachtingen zijn.

 • Hoe stap ik over naar jullie oplossingen en dienstverlening?

  Wij regelen de gehele overstap samen met u. Vaak zien wij dat ondernemers die zich bij ons melden als nieuwe klant, al even spelen met de gedachte om de overstap te maken naar een andere IT-oplossing. De angst om verstrikt te raken in onvoorziene problemen is vaak de oorzaak van het uitstellen van de beslissing. Wij verwelkomen onze nieuwe klanten door direct te ontzorgen. Dat wil zeggen dat wij een tijdlijn mee uitstippelen die wij samen bewandelen. Stapsgewijs werken we samen naar de nieuwe situatie. Door naar ons over te stappen verliest u nooit het inzicht over uw bedrijfsvoering.

 • Waarom zouden we moeten kiezen voor Neobis?

  Hieronder staan enkele redenen waarom juist wij uw partner zijn op het gebied van IT consulting en software implementaties:

  • We hebben ruime ervaring die ten goede komt van onze opdrachtgevers
  • We werken alleen met bewezen technieken. Onze klanten zijn geen proefkonijn.
  • We hebben een positive benadering. We kijken altijd naar mogelijkheden
  • We zijn duidelijk in onze communicatie.
  • We zijn realistisch
  • We hebben een sterk (internationaal) netwerk.

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht