GaMP implementatie methode

In de afgelopen periode heeft Neobis in samenwerking met diverse opdrachtgevers en kwaliteitsinstanties gewerkt aan een generieke ERP implementatie methode.
Hiermee kan sneller en eenvoudiger een Open Source ERP-systeem worden geïmplementeerd bij bedrijven die zich bezighouden met de vervaardiging van medische hulpmiddelen / instrumenten (Medical Devices) en het produceren van medicijnen, cosmetica, voedingsmiddelen en diervoeder.

Na meerdere implementaties in diverse branches zijn alle overeenkomsten wat betreft eisen en wensen zorgvuldig in kaart gebracht en verwerkt in een generieke implementatie methode.
Deze methode is gebaseerd op jarenlange ervaring, lessons-learned en bewezen configuraties waarmee meerdere gevalideerde ERP-systeem zijn opgeleverd. De methode is inmiddels geschikt voor implementaties die moeten voldoen aan; cGMP, GAMP (level 4 & 5), GLP, GCP, HACCP, IFS en BRC.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten over wat onze oplossingen voor úw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan – geheel vrijblijvend – via het onderstaande formulier een demonstratie aan.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt