• Neobis levert SuiteCRM

  We hebben vandaag tijdens het Exact Live Event aangekondigd dat we onze CRM activiteiten zullen uitbreiden met de levering van SuiteCRM. Deze Open Source oplossing wordt ingezet voor onze klanten die zich primair willen richten op het doorgronden van klant- en partnerrelaties en het verbeteren van de communicatie rondom sales en marketing.

  In de afgelopen periode hebben we onze consultants en ontwikkelaars opgeleid om onze klanten van A tot Z te begeleiden tijdens de implementatie van SuiteCRM.

  Mocht u vragen hebben over SuiteCRM of over onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Neobis slaat een nieuwe weg in

  Per 1 oktober zijn onze ERP projecten ondergebracht bij West IT Solutions in Delft en zullen wij ons voornamelijk concentreren op CRM implementaties. In de afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk geweest met de transitie; onze consultants zijn bijgeschoold, ons development team is uitgebreid met een aantal nieuwe ‘PHP-ers’ en onze interne (ontwikkel)processen zijn afgestemd op de toekomst. Om dit heugelijke feit te vieren hebben we al onze klanten op een overheerlijke taart getrakteerd.

  Binnenkort komen we met meer details!

 • Publicatie: Alfresco DMS Whitepaper

  Deze whitepaper is een korte introductie van de mogelijkheden die Alfresco DMS u en uw organisatie kan bieden. We hopen dat deze whitepaper u een goed beeld geeft van wat u kunt verwachten van Alfresco DMS. Als u nog vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
  Verder lezen

 • Nieuwe commercieel directeur

  Sjaak Tuwanakotta is per 1 december 2015 aangesteld als commercieel directeur. De afgelopen jaren heeft Sjaak brede commerciële ervaring opgedaan, bij onder andere enkele grote energiebedrijven en is hierdoor voor ons team een welkome aanvulling. Hij heeft daar in diverse sales management functies zijn sporen verdiend.

  Sjaak Tuwanakotta: “Neobis is een prachtig bedrijf met sterke merken in het portfolio. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan en kijk ernaar uit om samen met het team de commerciële exploitatie van de merken, zowel online als offline, verder uit te bouwen.”

  LinkedIn profiel van Sjaak

 • Neobis neemt Doc Partners over

  Neobis neemt per 1 november 2015 het klantenbestand met betrekking tot het Alfresco portfolio over van Doc Partners. De desbetreffende klanten zijn inmiddels persoonlijk over de overgang naar Neobis geïnformeerd. Neobis zet hiermee een nieuwe stap in haar groeiambitie en wordt hiermee één van de grootste Nederlandse Alfresco leveranciers.

  Zeer complementaire expertise en diensten
  De dienstverlening van Doc Partners sluit zeer goed aan op die van Neobis en biedt nieuwe diepgaande expertise op het vlak van Alfresco. Met name dankzij deze overname zal Neobis haar aanwezigheid in de markt van Enterprise Content Management stevig uitbouwen.

  Door deze overname zullen onze klanten en strategische partners direct kunnen profiteren van de toegevoegde waarde van jaren lange ervaring en diepgaande expertise van Alfresco. De klanten van Doc Partners kunnen nu direct gebruik maken van de bestaande dienstverlening van Neobis.