• Meet Odoo v12

  Meet Odoo 12 – New Features & Possibilities.

 • Odoo Experience 2018 – From CAD File to Odoo Sales & Production Order

  Odoo Experience 2018 – From CAD File to Odoo Sales & Production Order
  For those who missed our talk. Curious about our ETO solution, watch the video. Do you want to know more? The coffee is ready.

  boot

 • West, Neobis en Nimbus360 bundelen hun krachten!

   

  West, Neobis en Nimbus360 bundelen hun krachten.

  West IT Solutions en Nimbus360 (voorheen West Hosting) zijn onlangs van eigenaar gewisseld. Mark van Deursen, de directeur/eigenaar van Neobis, en sinds oktober 2016 technisch directeur bij West, heeft de aandelen van West en Nimbus overgenomen en is daarmee inmiddels directeur/eigenaar van alle drie genoemde ondernemingen. De organisatienaam van de nieuwe groep is Impulsum Group.

  Communicatie
  Dezelfde contactpersonen | Een nieuwe groepsnaam

  Bent u klant bij een van onze organisaties, dan blijft dit zo en blijft u met dezelfde mensen in gesprek. Wel zullen wij u in het vervolg vanuit Impulsum Group informeren met een gezamenlijke nieuwsbrief. Zo blijft u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen, projecten en innovaties binnen onze totale organisatie.

  Lees hier het gehele persbericht

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? De koffie staat klaar.

   

   

 • OCA sprint Louvain-La-Neuve support by Neobis

  Neobis – The Odoo Company implementeert bedrijfssoftware die wordt ingezet voor het optimaliseren van MKB bedrijfsprocessen. Hiervoor maken wij gebruik van de open source ERP software van Odoo. Odoo heeft zich al wereldwijd bewezen met een grote actieve community, de Odoo Community Association (OCA) waardoor kennis en ervaring wordt geborgd.

  Zo wordt er op 1 en 2 oktober te België, een uitgebreide OCA Code Sprint georganiseerd. Hier komen ruim 140 Odoo-developers/consultants bij elkaar voorafgaand aan de Odoo Experience 2018.

  De OCA Code Sprints geven Odoo-developers/consultants over de hele wereld de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen te werken om Odoo en de OCA te verbeteren. Neobis is ook aanwezig tijdens deze code sprints. De deelnemers richten zich hierbij op migraties van bestaande OCA-modules naar 11.0 of introductie van nieuwe modules.

  Door onze deelname aan dit event ontwikkelen wij ons verder op het gebied van Odoo en de OCA. Deze kennis zetten wij in bij onze klanten bij het automatiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Benieuwd wat Neobis – The Odoo Company, dé innovatie voor het MKB voor uw organisatie kan betekenen? De koffie staat klaar!

 • From CAD file to Odoo Sales and Production Order

  Het team van Neobis is van 3 tot en met 5 oktober aanwezig op d Odoo Experience 2018, op dit event draait het allemaal om de release van Odoo versie 12. We delen ervaringen uit met andere Odoo partners nemen deel aan de diverse talks om onze kennis te verruimen van Odoo. Ook geven wij tijdens de Odoo Experience zelf een talk op donderdag 4 oktober, om 12.30u: From CAD file to Odoo Sales and Production Order by Joyce Assaad-Veen Benieuwd wat Odoo is of wie wij zijn? Dan zien we je graag tijdens de Odoo Experience 2018.

  “Joyce has a PhD in Mathematics and is one of the lead developers at Neobis. She is not only involved in technical design and code development, but also contributes as a team member during the functional implementation of Odoo projects. For her, mastering Odoo functionally is necessary to offer the customer the most efficient implementation while using smartly standard Odoo features”