zet data in voor inzicht en sturing

Pentaho business intelligence

Maakt data analyseerbaar en interpreteerbaar

Geef uw data voorspellende krachten met smart intelligence

U wilt volledig inzicht hebben in uw bedrijfsgegevens zodat u daarmee uw bedrijfsprestaties optimaal kunt sturen. Een uitgebreide rapportage waarin alle informatie op logische en overzichtelijke wijze wordt weergegeven is daarbij van groot belang. Zo heeft u namelijk op ieder gewenst moment een helder overzicht van de actuele stand van zaken.

Voor het nemen van betere beslissingen

Met een Business Intelligence (BI) oplossing kunt u data uit diverse bronsystemen omvormen tot heldere sturingsinformatie. Deze informatie helpt u in het maken van strategische beslissingen en over te gaan tot handelen. Daarnaast kan de informatie die business intelligence oplevert, helpen om kosten te besparen en de omzet vergroten.

Pentaho

Neobis zet de Business Intelligence software van Pentaho in voor het inrichten van uw BI omgeving. Met Pentaho kunt u rapporten maken, beheren en distribueren, toegang bieden tot rijke datavisualisaties en mobiele rapporten maken die perfect op elk apparaat kunnen worden weergegeven.

Integratie met Odoo

Pentaho is, net als de ERP-software van Odoo, een Open Source systeem. Hierdoor kunnen we beide omgevingen naadloos integreren. Dit stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen door bestaande bedrijfsdata, externe data en ongestructureerde Big Data met elkaar te combineren.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt