Uw aanspreekpunt

Wij zijn Neobis

Onderdeel van Impulsum Group

Wie we zijn

Een IT-bedrijf met ambitie

Neobis is in 2004 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd IT-bedrijf waarbij alles draait om de beste oplossingen voor onze klanten. Na enkele overnames en verhuizingen zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererend team van IT-experts.

Passie

Wij hebben passie voor ons vak. Wij maken software-oplossingen waar wij trots op zijn en waar onze klant ook echt mee geholpen is. Maar wij gaan verder. Naast de beste oplossing voor uw vraag staan wij ook voor kwaliteit. De oplossingen die wij leveren zijn veilig en toegankelijk en de processen zijn geborgd. Wij werken samen in teams waarin wij kennis delen en overdragen om met elkaar steeds beter te worden.

Wat we doen

De beste bedrijfssoftware-oplossingen

Wij leveren professionele software-oplossingen aan organisaties voor het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen op basis van gerenommeerde softwarepakketten.

Hierbij combineren we inzicht, ervaring en gedegen kennis van branche specifieke situaties. Onze consultants zijn naast hun vaardigheden ook uitgerust met best practices zodat de kosten en risico’s van implementaties stevig beperkt worden.

Ondersteuning van begin tot eind

We zijn er voor uw hele IT-traject, van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en onderhoud. Wij werken vanuit drie vestigingen. In Delft, Rotterdam en Breda. Hierdoor kunnen wij lokaal georiënteerd werken, terwijl wij de krachten van onze verschillende disciplines met elkaar bundelen.

team-neobis

Onderdeel van de Impulsum Group

Samen met West IT Solutions, Nimbus360 en PuraSec vormt Neobis Business Software Solutions de Impulsum Group. Drie ondernemingen die verschillen in de vorm van IT-dienstverlening, maar dezelfde kernwaarden delen: het leveren van hoogwaardige en veilige automatiseringsoplossingen.

Binnen de Impulsum Group wordt de kracht van de genoemde IT-ondernemingen gebundeld, verdiept, uitgebreid en ingezet voor onze klanten.

De Impulsum Group is daarmee in staat om klanten effectief te helpen bij de steeds veranderende behoeften in veeleisende markten. Samen met onze klanten kunnen wij deze vertalen naar multidisciplinaire innovatieve oplossingen, zodat zij voorop lopen binnen hun eigen markten.

Mark van Deursen, directeur van de Impulsum Group: “Binnen alle bedrijven die onder de Impulsum Group vallen gaan we altijd op zoek naar de beste IT-oplossing. Punctualiteit staat hoog in het vaandel.

Wij gaan voor een eindresultaat dat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, inclusief documentatie, onderhoud en borging van de software. Blijkt het om een vraagstuk te gaan waar niet meteen een oplossing voorhanden lijkt te zijn, dan gaan wij verder dan de platgetreden paden. We zijn zeker niet bang om te innoveren. Samen met onze klant gaan we op zoek naar de essentie van het probleem, om zo IT-oplossing(en) aan te bieden die wel volledig aansluiten op het gewenste resultaat.”

Wat maakt Neobis sterk als onderdeel van de Impulsum Group?

Wij bieden de beste oplossing voor uw bedrijfsvraagstuk. Met de groep gaan wij een stap verder in onze dienstverlening. De kracht van de Impulsum Group maakt het mogelijk om de verschillende expertises te bundelen. Zo zorgen wij ervoor dat u als klant altijd met de juiste expert aan tafel zit, zonder verschillende partners te hoeven inschakelen.

Communicatie

Wij informeren u, ongeacht bij welk van de bedrijven in onze groep u klant bent, vanuit de Impulsum Group met een gezamenlijke nieuwsbrief. Zo blijft u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen, projecten en innovaties binnen onze totale organisatie.

Meer informatie? Neem dan contact op met Sjaak Tuwanakotta (Commercieel Directeur) via sjaak.tuwanakotta@impulsumgroup.com of bel naar 015 219 1600.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt