Wie we zijn

Een IT-bedrijf met ambitie

Neobis is in 2004 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd IT-bedrijf waarbij alles draait om de beste oplossingen voor onze klanten. Na enkele overnames en verhuizingen zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererend team van IT-experts. Een team van professionals die bedrijfssoftware oplossingen maken om trots op te zijn. Waarmee wij het werk van onze klant zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk willen maken. Van begin tot eind. Verdeeld over verschillende locaties leveren we onze diensten aan kleine- en middelgrote organisaties.

Impulsum Knowledge Engineers

Inmiddels maken wij deel uit van de Impulsum groep. Samen met onze zustermaatschappijen West IT Solutions en Nimbus 360 bieden wij IT oplossingen en ondersteuning in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om software implementaties, maatwerk ontwikkeling of hosting en support. We werken volgens de ISO 9001 normen; onze processen zijn beschreven in ons kwaliteitssysteem zodat we eventuele afwijkingen snel kunnen opsporen, corrigeren maar vooral voorkomen.

Wat we doen

De beste bedrijfssoftware-oplossingen

Wij leveren professionele software-oplossingen aan organisaties voor het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen op basis van gerenommeerde softwarepakketten.

Hierbij combineren we inzicht, ervaring en gedegen kennis van branche specifieke situaties. Onze consultants zijn naast hun vaardigheden ook uitgerust met best practices zodat de kosten en risico’s van implementaties stevig beperkt worden.

Ondersteuning van begin tot eind

We zijn er voor uw hele IT-traject, van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en onderhoud. Wij werken vanuit drie vestigingen. In Delft, Rotterdam en Breda. Hierdoor kunnen wij lokaal georiënteerd werken, terwijl wij de krachten van onze verschillende disciplines met elkaar bundelen.

Onze normen & waarden

Passie

Wij hebben passie voor ons vak. Wij maken software-oplossingen waar wij trots op zijn en waar onze klant ook echt mee geholpen is. Maar wij gaan verder. Naar de beste oplossing voor uw vraag staan wij ook voor kwaliteit. Wij zorgen er voor dat de oplossingen die wij leveren veilig en toegankelijk zijn, dat data veiligheid en de processen zijn geborgd. Wij werken samen in teams waarin wij kennis delen en overdragen om er met elkaar beter van te worden.

Mens, samenleving en milieu

Naast de passie voor ons vak schenken we uiteraard ook aandacht aan onze omgeving. We kijken dus niet alleen naar de economische belangen maar ook naar de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten op de mens, samenleving en milieu. En dan niet alleen naar de gevolgen op korte termijn maar ook naar de eventuele gevolgen in de toekomst

contact