Wil je het gebruiksgemak van Odoo ERP met Neobis zelf ervaren?

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je binnen 24 uur een persoonlijke inlogcode waarmee je op onze Odoo demo-omgeving kunt inloggen. Je kunt dan zelf geheel vrijblijvend een Odoo demo met Neobis ontdekken.

  * deze velden zijn verplicht.

  Werken met Odoo ERP

  Met de open source bedrijfssoftware van Odoo ERP is het eenvoudig om al uw data centraal te beheren. Zo kan er effectief worden gewerkt, doordat alle gegevens maar één keer hoeven te worden ingevoerd. Deze informatie is vervolgens vanuit verschillende disciplines binnen de organisatie te benaderen. Zo werken verschillende afdeling samen aan dezelfde data en voorkomt dit dubbele data en onoverzichtelijke gegevens.

  Met Odoo kunt u gegevensstromen op het gebied van Productie en logistiek, Voorraadbeheer, Boekhouding, CRM, HRM, urenregistratie, sales, facturatie en projecten kunnen zo volledig automatiseren. En doordat al deze modules onderdeel uitmaken van één systeem, zijn alle gegevens aan elkaar gekoppeld waardoor er in één oogopslag inzicht te krijgen is in de actuele stand van zaken. Odoo ERP maakt het werken dus sneller, slimmer en makkelijker.

  Neem contact met ons op!

  Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

  Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt