Implementatie en integratie

Bedrijfssoftware werkt het best wanneer het wordt geïmplementeerd vanuit de behoeften en de wensen van de organisatie en de gebruikers. En dat de implementatie en doorvoering in de organisatie in goede banen wordt geleid. Ons uitgangspunt is dan ook het inzetten van een passende en betaalbare oplossing, waarin de criteria van u als klant centraal staan. Stapsgewijs worden veranderingen doorgevoerd door iedere medewerker te betrekken bij het veranderproces. Zo wordt draagvlak gecreëerd; een vereiste voor een geslaagde implementatie.

Werkwijze

Wij werken volgens de Scrum-methode: Aan de hand van een heldere omschrijving van de huidige- en gewenste situatie wordt een stappenplan voorgesteld. Hierin worden duidelijke fasen van het project genoemd met de betreffende milestones. Hierdoor heeft u altijd inzicht in het verloop van het project.

Daarnaast werken wij samen met de Odoo Community Association (OCA). Dit is een internationale online gemeenschap van developers die vrijwillig bijdraagt aan de verrijking van Odoo. Hierdoor worden krachten gebundeld en wordt de kwaliteit van de community code verbeterd. De code die wij voor onze projecten inzetten voldoen aan de richtlijnen van de OCA.

Integratie

Integratie is voor niet alleen de integratie in de organisatie, maar ook de ontwikkeling van op maat gemaakte koppelingen naar interne- en externe gegevensbronnen en reeds bestaande systemen. Evenals het beschikbaar stellen van gegevens uit oude systemen.

  • Bij het succesvol uitvoeren van een project is een gedegen aanpak erg belangrijk.
  • Met onze kleine projectteams, consultants en ontwikkelaars wordt gezamenlijk de juiste mix van kennis en ervaring  ingebracht.
  • Wij betrekken de toekomstige gebruikers al vroegtijdig in het project.
  • Door de Scrum-methode sturen wij de ontwikkeling en implementatie van de software in de juiste richting.

 

“Zowel op functioneel als technisch vlak een partij die echt meedenkt over de oplossing!”

— P. van der Alsker, Intrans International Logistics

“Een positieve ervaring en een prettige samenwerking”

— Roel Bruyns, Gasned Inkoop