Beheer en support

Organisaties kunnen alleen succesvol zijn en blijven als de continuïteit van de ICT-omgeving en het applicatielandschap is gewaarborgd. Goed beheer is essentieel.

U moet daardoor snel met uw applicaties kunnen inspelen op marktveranderingen, nieuwe gebruikerswensen en eventuele noodzakelijke aanpassingen als gevolg van wijzigingen in wet- en regelgeving.

Wij ontlasten onze klanten door alle zorgen uit handen te nemen. We zorgen dat alle systemen stabiel blijven draaien, wijzigingen door worden gevoerd én dat gebruikers kunnen terugvallen op onze helpdesk bij eventuele gebruikersvragen.

Of het nu gaat om het laten hosten, onderhouden en in beheer nemen van uw applicaties, of het inzetten van specialistische kennis van onze consultants voor al uw vraagstukken. Wij helpen u verder in al uw ICT vragen en problemen. Structureel én ad hoc.

“Neobis denkt goed mee met de klant. Kunnen zich goed inleven in het probleem van de klant.”

— T.P. Vos, Roos en Bijl Engineers en Consultants

“We hebben er geen omkijken naar. Het werkt en het blijft werken. Dat is wel een fijn gevoel, het is tenslotte een applicatie die we dagelijks met 250 collega’s gebruiken. Ik moet er niet aan denken als dat even niet kan.”

— G. Stralen, Pietersen Architecten