Business Intelligence

Business intelligence (BI) is een breed scala van toepassingen en technieken voor het verzamelen, opslaan, analyseren en het verstrekken van gegevens.

BI zorgt voor een helder inzicht in alle relevante bedrijfsgegevens waardoor u uw beslissingen sneller en meer accuraat kunt nemen. Enkele voorbeelden van rapportages die eenvoudig gerealiseerd worden met behulp van BI zijn:

  • Omzetcijfers per regio, periode, afdeling, productgroep, product, etc.
  • Productiecijfers per machine, medewerker afgezet tegen maand;
  • Verloop ziekteverzuim per medewerker afgezet tegen leidinggevende;
  • etc.

We bieden deskundige Business Intelligence (BI) diensten die onze klanten helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. We zien het grote geheel, we stellen de juiste vragen en zoeken naar onderliggende zakelijke uitdagingen van onze klanten. We leveren de oplossing die het beste aansluit bij de behoeften van onze klanten.

“Wat ons vooral verbaasde was het achterblijven van de omzet in Zuid-Europa ten opzichte van de overige regio’s. We hebben hierop passende acties ondernomen waardoor de realiteit nu aansluit op onze verwachtingen. Zonder de juiste rapportages was dit veel later ontdekt en hadden we pas veel later kunnen bijsturen. Zo zie je maar, meten is weten.”

— Dhr. P. Aachtense