Document Management Solutions

Document management richt zich op de opslag en organisatie van documenten. Met een document management systeem (afgekort als DMS) wordt het beheer van documenten zodanig geautomatiseerd, dat een veilige opslag en optimale beschikbaarheid ervan gegarandeerd kan worden. Via het bedrijfsnetwerk zijn documenten doorlopend voor iedereen die daarvoor toegang heeft (intern of extern) vanaf iedere plaats te raadplegen.

De beslissing om een gestructureerd document management systeem te implementeren wordt vaak gemaakt omdat de bestaande in-house systemen niet meer voldoen. Oude systemen zoals gedeelde netwerkschijven, archiefkasten, document-nummers bijhouden in spreadsheets, e-mailberichten opslaan in bijlagen of groupware tools zijn niet langer voldoende. Om de grote hoeveelheid aan informatie goed te kunnen beheren is een volwaardig DMS niet meer weg te denken uit een moderne organisatie

Onze consultants begeleiden het hele traject van de eerste inventarisatie tot implementatie. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat alle historische gegevens beschikbaar zijn in het nieuwe DMS-systeem.

“Na een korte demonstratie wisten we dat dit voor ons de oplossing moest zijn. We zijn toen met een klein pilot-project begonnen en hebben dit steeds verder uitgebreid. Nu werkt de hele organisatie ermee. ”

— H. de Jonge (Rotal Industrial)