Enterprise Resource Planning

 

Het centraal beheren van al u data heeft veel voordelen. Zo kan er effectief worden gewerkt doordat alle gegeven maar een keer hoeven te worden ingevoerd. Deze data is vervolgens vanuit verschillende disciplines binnen de organisatie te benaderen. Zo werken verschillende afdeling samen aan dezelfde data en voorkomt dit dubbele data en onoverzichtelijke gegevens.

ERP-software (Enterprise Resources Planning)

Neobis is de juiste partner om uw bedrijfsomgeving zo in te richten, dat u op een effectievere en efficiëntere manier kunt werken. Binnen een ERP-systeem zijn meerdere modules beschikbaar die je kan combineren en integreren waardoor je hele bedrijfsproces ondervangen wordt.

Gegevensstromen op het gebied van Productie en logistiek, Voorraadbeheer, Boekhouding, CRM, HRM, urenregistratie, sales, facturatie en projecten kunnen zo volledig worden geautomatiseerd. En doordat al deze modules onderdeel uitmaken van één systeem, zijn alle gegevens aan elkaar gekoppeld waardoor er in één oogopslag inzicht te krijgen is in de actuele stand van zaken. Een ERP-systeem maakt het werken dus sneller, slimmer en makkelijker.

Odoo

Neobis zet de Open Source software van Odoo in om u te ondersteunen in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Met deze software kunnen alle bedrijfsmatige aspecten van uw organisatie op flexibele wijze beheersbaar en overzichtelijk vast worden gelegd. De modules van Odoo zijn modulair in te zetten en zijn al vanaf één module beschikbaar.

Vraag een gratis demo account aan

“Het is niet niets een nieuwe ERP-oplossing invoeren. We wisten dat er iets moest gebeuren, maar waar begin je? Dankzij Neobis is het een pijnloze exercitie geworden. Gestructureerd zijn we afdeling voor afdeling gaan implementeren. Onze klanten merkte direct een positieve verandering.

— Ing. P. Gustin, Strukton

Neobis denkt goed mee en ze kunnen zich goed inleven in het probleem van de klant.

— T.P. Vos, Roos en Bijl Engineers en Consultants