West, Neobis en Nimbus360 bundelen hun krachten!

West IT Solutions en Nimbus360 (voorheen West Hosting) zijn onlangs van eigenaar gewisseld. Mark van Deursen, de directeur/eigenaar van Neobis, en sinds oktober 2016 technisch directeur bij West, heeft de aandelen van West en Nimbus overgenomen en is daarmee inmiddels directeur/eigenaar van alle drie genoemde ondernemingen. De organisatienaam van de nieuwe groep is Impulsum Group.

De ondernemingen die onder de Impulsum Group vallen, verschillen in de vorm van IT-dienstverlening, maar delen dezelfde kernwaarden: het leveren van hoogwaardige en veilige automatiseringsoplossingen.

De kracht van de genoemde IT-ondernemingen worden binnen de groep gebundeld, verdiept, uitgebreid en ingezet voor onze klanten. De Impulsum Group is in staat om klanten effectief te helpen bij de steeds veranderende behoeften in veeleisende markten. Samen met onze klanten kunnen wij deze vertalen naar multidisciplinaire innovatieve oplossingen, zodat zij voorop lopen binnen hun eigen markten.

Mark van Deursen over de Impulsum Group: “De verschillende bedrijven delen gelijke kernwaarden. We gaan samen altijd op zoek naar de beste IT-oplossing. Punctualiteit staat hoog in het vaandel. 

Wij gaan voor een eindresultaat dat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, inclusief documentatie, onderhoud en borging van de software. Blijkt het om een vraagstuk te gaan waar niet meteen een oplossing voorhanden lijkt te zijn, dan gaan wij verder dan de platgetreden paden. We zijn zeker niet bang om te innoveren. Samen met onze klant gaan we op zoek naar de essentie van het probleem, om zo IT-oplossing(en) aan te bieden die wel volledig aansluiten op het gewenste resultaat.”

Communicatie
Dezelfde contactpersonen | Een nieuwe groepsnaam

Bent u klant bij een van onze organisaties, dan blijft dit zo en blijft u met dezelfde mensen in gesprek. Wel zullen wij u in het vervolg vanuit Impulsum Group informeren met een gezamenlijke nieuwsbrief. Zo blijft u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen, projecten en innovaties binnen onze totale organisatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? De koffie staat klaar.

 

 

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt